Knowledge & Learning

Udvalgte referencer og samarbejdspartnere:

  • DTU
  • Ledernes Hovedorganisation
  • Copenhagen Business Academy

I vores kursus- og uddannelsesafdeling har vi stort fokus på at vores uddannelsesforløb skal være umiddelbart anvendelige. Vi kender alle situationen, hvor vi kommer hjem fra et kursus, og når kollegerne spørger hvordan det gik, er det første der falder dem ind: ”Maden var fantastisk”.

Når vi udvikler vores kurser, tager vi udgangspunkt i videnskabelige metoder og forskning – men vi gør tingene umiddelbart anvendelige og praksisnære. Det er derfor vores motto er We’re Brightr.
Vi arbejder i høj grad med de cases kursisterne selv medbringer fra deres egen hverdag, og derfor kan læringen tages med hjem og blive sat i spil.

Når vi arbejder med salg, afsætning, strategi og forrretningsudvikling, tager vi f.eks. det bedste fra den anerkendte innovationsmodel Business Model Generation, og kobler denne med klassiske modeller fra afsætningsøkonomien. 
Resultatet er en komplet forretningsplan, bakket op med et analyseapparat summeret op på én A4 side.

I projektledelsuniverset er vi på samme måde innovative – uanset om udgangspunktet er PRINCE2, IPMA, PMP, agile metoder, SAFe eller andre projektledelsesskoler. 

Vi tror f.eks. på at man kan kombinere SAFe med vandfaldsmodeller hvis behovet er tilstede, og at Product Owner rollen i SAFe er kontekstafhængig. Ikke alle har samme behov, så det indbygger vi naturligvis i vores forløb. 

Brightr Group Aps, Bakkekammen 4, 2700 Brønshøj | +45 6165 0244 | info@brightr.com